carolinharnesund.blogg.se

Bor i ett rött litet torp på ett berg mitt i dom Västgötska skogarna. Lever ett lugnt & stilla liv med mina djur. 🌲🌾

Livet är det som händer medan du planerar något annat.. 🌿✨💭

Publicerad 2016-06-30 23:56:39 i Allmänt,

Överskriften är kloka ord av John Lennon. Och lite det jag har bestämt mig för att ha som motto nu när det har varit lite väl många motgångar på samma gång. Igår bestämde jag mig för när jag vaknade att idag ska jag ha en hel dag bara för mig själv. I vilket fall bara göra exakt vad jag känner för. Givetvis fick djuren frukost.. Men det ingår ju i morgonrutinen liksom.. Mata djur, dricka kaffe och borsta tänder. På en bra dag borstar jag till och med håret. 

Jag åt frukost löjligt länge och drack precis så många koppar kaffe jag ville. Duschade lika länge och åkte förbi en kompis jag kläckt kycklingar åt och lämnade av dom. Sen åkte jag vidare hem till Salunda. Mitt barndomshem. Och jag blev kvar där hela eftermiddagen. Mamma fixade färskpotatis med skirat smör & örtkryddad lax. Och på maten hederligt kokkaffe. Ibland funderar jag på att flytta hem igen! 

En ytterligare anledning till det är lilla "oväntade Ottilia." 


En liten valptjej som min mamma kämpar med. Ett alldeles ljuvligt litet knyte. Jag borde inte skaffa fler hundar.. Men hon är Londons halvsyster. 💙Och lite förälskad är jag nog. 


Jag är uppvuxen på en kennel.. Och har sett ett par hundra valpar. Varje kort på mig som liten ligger jag och kravlar med en gäng valpar. Men man blir alltid lika förvånad varje gång hur små dom faktiskt är. 🐾
Trots att valpmyskvoten inte var helt fylld åkte jag hem. Hemma unnade jag mig en öl, uppmanade sambon att tända grillen trots regnet och medan han gjorde det tog jag tag i mitt jordgubbsland. Faktiskt bara för att jag kände för det. Det växer väldigt mycket där i.. Fina växter men dom borde inte vara där.. Och har då några jordgubbar kämpat sig fram så har dom förtjänat det tänker jag. Och helgtjejen Felicia har frågat sen i april om "hohubbarna" har mognat än.. Idag hann hon vara här i 5 minuter innan hon kom springandes och skrek: Coliin, Coliin! Dom har kommit.. ! Vi har ätit massor nu. Och imorn ska vi tydligen göra en tårta. Jag tänker möjligtvis en paj. Men vi får väl se. Efter att ha läst Peter Pan alldeles för många gånger sover nu båda limporna och lillskruttan sen en bra stund. Jag ska göra detsamma. 💛 Godnatt 💭

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela