carolinharnesund.blogg.se

Bor i ett rött litet torp på ett berg mitt i dom Västgötska skogarna. Lever ett lugnt & stilla liv med mina djur. 🌲🌾

Midsommar 🌿🌼

Publicerad 2016-06-28 09:00:58 i Allmänt,

Som den inbitna vintermänniska jag är så får jag faktiskt lov att erkänna att just midsommar är lite av en nyförälskelse för mig. Jag har alltid älskat julafton & nyårsafton högt. Men midsommar.. Det har bara smugit sig på de sista åren. Men nu är den där! I topp tre över dom bästa helgerna. Kvällen före midsommar kom våra danskar. Anders, Lotte och deras två små härliga barn. På midsommarafton tog vi sovmorgon och sen var det full fart här på gården. 

Jag är ju van att sköta den här lilla mini-farmen ensam och när Andreas väl är hemma försöker jag släppa tyglarna lite grann även om det går sådär alla gånger. I vilket fall så är planering inte varken en dygd av mina eller Andreas. Så mitt i allt annat stök skulle vi flytta alla ulltottarna till sommarbete. Det var inget fåren hade planerat in heller. Men till slut var fåren nere där dom skulle och vi fick ordning på allt. 

Vi packade in oss allihop och åkte över till Elin och Tomas. Och vi hann med allt vi skulle. Allt sånt som borde hända på en midsommarafton. 

 
 

Plocka blommor, binda kransar, sjunga tramsiga sånger, leka, dricka nubbe och äta sill. Grilla, äta jordgubbar, skratta och lägga sju sorters blommor under kudden. 🌸


Magisk helg helt enkelt. Den där midsommarn. ✨🌿 
Jag ser helt klart framemot nästa! Men då ska vi inte flytta får också. Hoppas jag i alla fall. Fast å andra sidan är det rätt säkert att det blir precis just så när det gäller oss.

Förhoppningsvis blir midsommardagen likadan också för den var väldigt bra den också. 


Morgonpromenad i en gyllene skog. Resten av dagen följde i samma tema. Så himla skönt.. Att bara få vara och flyta med ibland. Och man gör alla måsten i sakta mak utan tidspress och med fint sällskap. 💛 Det har varit tungt ett tag att vara jag och den här helgen var precis vad jag behövde. Mycket ljus, värme och kärlek. Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela