carolinharnesund.blogg.se

Bor i ett rött litet torp på ett berg mitt i dom Västgötska skogarna. Lever ett lugnt & stilla liv med mina djur. 🌲🌾

Min helg.. 💫💙🌿

Publicerad 2017-01-29 22:00:10 i Lantliv,

Jag vet inte hur bra jag är på att uppmärksamma mina egna fel & brister. Troligtvis inte alls. Men jag inser ju att jag inte är någon värst vidare bra bloggare i alla fall. Men det är nog lite för att jag tänker att mitt liv inte är så värst intressant. Min vardag ser ju ganska likadan ut. 


Vid den här tiden vanligtvis är jag ute och gör kvällen hos djuren. Tar en snabb dusch och slänger i mig något att äta. 
Men ikväll.. Är sambon hemma. Han satte igång med någon gryta ute i köket och gick sen ut för att ta djuren. Jag fick klara instruktioner om att bara ta det lugnt och eventuellt röra om i grytan ibland. 

Så vad gör man när man får en hel kväll för sig själv? Jaa, jag vet knappt. Jag passade i alla fall på att ta en evighetsdusch med hårinpackning, skrubb & ansiktsmask. Nu pyser jag runt i pyjamas och har landat i soffan. Kaminen sprakar och det ligger en spinnande katt i mitt knäveck. 
Så jag tänkte passa på att berätta om min helg. 

Dixie & Pixie. 🐾

I fredags hämtade jag hem helgtjejen. 💙 Vi spontanhandlade lite mat och begav oss hemåt. Vi matade alla djur, bar in ved och gjorde tacos som vi alltid gör när hon är här. Jag har insett att handla med barn inte alltid är helt lätt och jag hade så klart glömt hälften. Det är en väldig tur att köttfärs alltid finns hemma i frysen. 


Lilltjejen har legat i influensa hela veckan så hon somnade ganska snart i soffan. 

Runt tolv kom sambon hem från England så jag kunde givetvis inte somna och sen blev vi sittande uppe ett par timmar. I vanliga fall brukar vi prata nästan varje kväll när han är borta men min telefon strejkar sen julbadet den fick så vi hade en hel del att prata om. 

Lördagmorgon fick Andreas sovmorgon. Vi var ute och gav djuren frukost och sen gjorde vi lyxfrukost innan vi väckte honom. Och i det tempot fortsatte dagen. Väldigt lugnt. Och jag bara myste. Kameran var inte uppe en enda gång under dagen. Det behövs nog ibland. Att bara vara i nuet. Vi städade hos djuren, pysslade och hälsade på Farmor. På kvällen  åt vi hemmagjord pizza och tittade på film. 

Idag har vi haft en riktigt slö dag. Jag fick sovmorgon men har ändå varit lite trött hela dagen. Jag tänker att vi inte gjort så mycket  men det har vi kanske ändå fast i sakta mak. Andreas har städat fårstallet och kört bort allt skräp. Ensilageplast, nät och tomma fodersäckar. Jag & F har pysslat med djuren, hämtat fällt sly och städat i uthuset. Vi packade även ner det allra sista av julen från sovrummet. Min finaste adventsljusstake som är klädd med fårull. Det är alltid den som blir kvar sist men jag älskar den och önskar nästan att jag kunde ha den uppe året om. 
Nu är det i alla fall fint & fräscht i alla fönster. Alla smågranar är ersatta med ris & alla hyacinter med blåbärsris. 🌿 Och kaninerna och fåren har fått en massa nya grenar. 

Idag åkte vi och lämnade helgtjejen ihop och passade på att (inte spontan)handla efteråt när vi ändå var i storstan så nu behöver jag inte tänka på det mer i veckan. 

Min helg var precis så som jag vill ha den. 💫 Vad mycket lättare & mysigare allt blir när man är två. Eller tre. Hoppas er var lika fin. 💙💙
Kommentarer

Postat av: Isabell

Publicerad 2017-02-01 12:14:41

Åh sluta nu, ditt liv är väldigt intressant! Det är SÅ kul att läsa om djuren och naturen kring dig!

Och så mysigt ni verkar ha, helgtjejen och du.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela